İSTANBUL / FATİH - Hekimoğlu Alipaşa İlkokulu

BURSA-ULUDAĞ GEZİMİZ

Uludağ-Bursa öğrenci gezisimiz, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine, doğayla iç içe olmalarına ve yeni arkadaşlıklar kurmalarına olanak tanıyor. Öğrenciler, ekip çalışması ve dayanışma ruhunu pekiştirirken, unutulmaz anılar biriktirme şansı elde ediyorlar.Geziye katılan öğrencilerimiz ve velilerimiz çocuklarının güvenliği ve mutluluğu için endişelenmeden rahat bir şekilde geziye katılma imkanı buldular. Organizasyonun her aşamasında öğrencilerin güvenliği ve konforu ön planda tutuldu.Uludağ-Bursa öğrenci gezisi, öğrencilerin kış tatilini keyifli ve öğretici bir şekilde geçirmelerini sağlarken, aynı zamanda doğanın ve sporun tadını çıkarmalarına olanak tanıdı. Öğrenciler, bu unutulmaz deneyimle hem bedensel hem de zihinsel olarak yenilenmiş bir şekilde okullarına dönecekler.

Gezimizin rotası üzerinde Bursa'nın tarihi köyü Cumalıkızık köyü, Uludağ ve Bursa şehir merkezi ile Bursa Panorama Müzesi ve eğlence parkuru bulunmakta.

29-01-202429-01-202429-01-202429-01-202429-01-2024

Yayın: 29.01.2024 - Güncelleme: 29.01.2024 11:56 - Görüntülenme: 32