İSTANBUL / FATİH - Hekimoğlu Alipaşa İlkokulu

Kas

OKULUMUZDA CUMHURİYETİN 100. YIL KUTLAMALARI KAPSAMINDA 100. YILA ÖZEL 100 RESİM İLE SERGİ AÇILDI.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KAPSAMINDA OKULUMUZDA 29 EKİM KUTLAMALARI YAPILDI.

Eyl

2023 /2024 Eğitim Öğretim yılı Fatih İlçesi açılış töreni okulumuzda düzenlendi. Fatih Kaymakamlığınca düzenlenen açılış törenine  Fatih Kaymakamı Sayın Cafer SARILI, Fatih Belediye Başkanı Sayın M.Ergün TURAN ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mucip KINA ile Fatih Kurum/Kuruluş İlçe temsilcileri,Muhtarlar, okul müdürleri,öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte öğrencilerimiz de katıldı.Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Protokol konuşmaları ve öğrrencilerimizin çoşkulu gösterileri sonucunda Fatih Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız birlikte ilk ders zilini çaldı.Öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize başarılı, mutlu bir  eğitim öğretim yılı diliyoruz.

MİNİK KALEMLERDEN BİR GÜNÜMÜZ E TWİNNİG PROJESİ

Nis

OKULUMUZ 4-B SINIFI ÖĞRENCİSİ ARİF YİĞİT KABASAKAL 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI KAPSAMINDA İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN EKREM İMAMOĞLU'NUN MAKAM KOLTUĞUNA OTURDU. DEĞERLİ BAŞKANIMIZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

BOSNA HERSEK İLE YAPTIĞIMIZ KARDEŞ OKUL PROJESİ KAPSAMINDA GÖNDERİLEN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİK KARTLARIMIZA CEVAP GELDİ.

Eyl

Haz

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SANATSAL, SPORTİF VE BİLİMSEL YARIŞMALARDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ SENE SONU KARNE TÖRENİNDE ÖDÜLLENDİRİLDİ. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERKEN ÖĞRETMNELERİMİZE DE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATRÜK´Ü VEFATININ 80.YILINDA ANMA TÖRENİ