FATİH BİLSEM ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAMASI ZİYARETİ

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Sayın Doç. Dr. Murat Mücahit YENTÜR ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Fatih ÇEPNİ okulumuzda yapılan BİLSEM Ön Değerlendirme Uygulamaları'na ziyarette bulundular. Ziyaret kapsamında, BİLSEM'in öğrencilere sunduğu olanaklar ve gerçekleştirdiği etkinlikler hakkında detaylı bilgi aldılar. İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Sayın Doç. Dr. Murat Mücahit YENTÜR öğrencilerin farklı yeteneklere sahip olduğunu ve bu yetenekleri keşfedilip desteklenmesinin eğitim sisteminin önemli bir parçası olduğunu belirtti. BİLSEM Ön Değerlendirme Sınavları'nın öğrencilere bu fırsatı sunduğu ve onların gelecekteki başarılarına olumlu katkı sağlayacağını ifade etti. Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Fatih ÇEPNİ BİLSEM sınavlarının öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayarak onların kendilerini daha iyi tanımlarına ve gelecekleri için doğru yönlendirmeler yapmalarına yardımcı olacağını belirtti.

12-02-202412-02-202412-02-2024

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 15:33 - Görüntülenme: 51