Hekimoğlu Alipaşa İlkokulu

0 (212) 632 19 41(santral)
Cerrahpaşa Mah. Hekimoğlu Alipaşa Cad. No55 Cerrahpaşa / Fatih / İstanbul
Vizyon
Hekimoğlu Ali Paşa İlkokulu´nu paydaşlarımızın (yöneticilerimizin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, mezunlarımızın ve velilerimizin) güç birliği ile 5 yıl içerisinde; İlkokulda öncelikli tercih edilen, Ülkemizin en iyi kolej ve liselerine her yıl artan sayı ile öğrenci yetiştiren, Sosyal ve kültürel etkinlikler ile adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21.yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
3,5 km